• Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Békés, Boldog Új Évet Kívánunk!

  Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Békés, Boldog Új Évet Kívánunk!

 • VASÁRNAP FÉL ÁRON A SUNSETBEN!

  VASÁRNAP FÉL ÁRON A SUNSETBEN!

  A már vasárnap este megérkező és minimum két éjszakát nálunk töltő Vendégeink első éjszakájukat fél áron tölthetik a Sunsetben.

 • SZOBAFOGLALÁS CÉGES VENDÉGEK SZÁMÁRA KEDVEZMÉNNYEL!

  SZOBAFOGLALÁS CÉGES VENDÉGEK SZÁMÁRA KEDVEZMÉNNYEL!

  Számos szombathelyi és környékbeli cég üzletfelei, munkatársai, vendégei választják szállodánkat újra és újra; a kedves fogadtatásért, a tisztaságért, a Sunset hangulatáért... Hűségükért az alábbi cégek partnereinek, dolgozóinak kedvezményes szobaárat biztosítunk.

 • Gault&Millau

  Gault&Millau

  Sunset Cafénk a Gault&Millau Étteremkalauzban! A megtisztelő eredményt egy titkos teszten értük el!

 • HOTEL AKCIÓ - SUNSET HÉTVÉGE

  HOTEL AKCIÓ - SUNSET HÉTVÉGE

  Állandó hétvégi kedvezmények!  

  Pénteken, szombaton és vasárnap alacsonyabb szobaárakkal várjuk Vendégeinket!

 • INGYENES WIFI

  INGYENES WIFI

  Vendégeink térítésmentesen csatlakozhatnak az Internethez a kávézóban éppúgy mint a hotel összes szobájában. 

 • SZÉP KÁRTYÁVAL A SUNSETBEN :-)

  SZÉP KÁRTYÁVAL A SUNSETBEN :-)

   Szállás, tenisz, kávézás? Szolgáltatásainkért fizethet Szép Kártyával is!!!

Motel Kávézó Tenisz
Csomagajánlatok

Foglalás

Hotel panoráma képek

Vendégkönyv
2014.11.27.
Kollégáink egész évben Vendégeink rendelkezésére állnak, ezért fontosnak tartjuk, hogy az ünnepeket ők is családi körben tölthessék. Kávézónk ezért 2014. december 24 - 2015. január 03-ig zárva tart. Szobáink...
2012.02.10.
A már vasárnap este megérkező és minimum két éjszakát nálunk töltő Vendégeink első éjszakájukat fél áron tölthetik a Sunsetben.
2011.07.01.
Számos szombathelyi és környékbeli cég üzletfelei, munkatársai, vendégei választják szállodánkat újra és újra; a kedves fogadtatásért, a tisztaságért, a Sunset hangulatáért... Hűségükért az alábbi cégek...

A 2000 éves város

Szombathely az Alpok lábánál, Pannónia nyugati peremén fekszik. Krisztus után 43-ban Claudius Római császár alapította Colonia Claudia Savaria néven. A Borostyánkő kereskedelmi út mellett gyorsan fejlődött a város, s rövidesen Savaria lett Felső-Pannónia és a tartomány császárkultuszának központja.

Az ezután következő történelmi korokban is megtartotta ezt a központi szerepet a környéken, erről tanúskodnak épületei és látnivalói.

 

     

 

     A rendkívül gazdag történelmi és kulturális hagyományokkal rendelkező várost napjainkban a dinamikusan fejlődő idegenforgalom, a városban rendezett fesztiválok sokasága (Savaria Táncverseny, Nemzetközi Bartók Fesztivál, Fúvószenekari Találkozó, Savaria Karnevál) és a nemzetközi vásárok jellemzik.

Szombathely rengeteg látnivalója és a város által kínált programlehetőségek mellett azonban nem hagyhatjuk figyelmen kívül a környék természeti adottságait és nevezetességeit, valamint a karnyújtásnyira lévő ausztriai célpontokat sem!
Múzeumlátogatás vagy középkori templomok, várak vagy kastélyok, gyógyfürdőzés vagy arborétumi séta, kerékpározás vagy gyalogtúra a hegyekben... bevásárlás vagy síelés Ausztriában mind-mind elérhető közelségben.
 

Autós motelünk tökéletes kiindulópontként szolgál tehát egy hosszabb nyugat-dunántúli tartózkodáshoz és egy rendkívül színes és sokrétű családi nyaraláshoz.

 

      

 

      
 
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
Sunset Hírlevél   Last minute ajánlatok  
|
Postacím: Sunset Motel 9700 Szombathely, Minerva u. 4.
Telefon: +36 94 513-888 | Fax: +36 94 513-880 | E-mail: info@sunsetmotel.hu
weboldal tervezés: IRQ