• VASÁRNAP FÉL ÁRON A SUNSETBEN!

  VASÁRNAP FÉL ÁRON A SUNSETBEN!

  A már vasárnap este megérkező és minimum két éjszakát nálunk töltő Vendégeink első éjszakájukat fél áron tölthetik a Sunsetben.

 • SZOBAFOGLALÁS CÉGES VENDÉGEK SZÁMÁRA KEDVEZMÉNNYEL!

  SZOBAFOGLALÁS CÉGES VENDÉGEK SZÁMÁRA KEDVEZMÉNNYEL!

  Számos szombathelyi és környékbeli cég üzletfelei, munkatársai, vendégei választják szállodánkat újra és újra, a kedves fogadtatásért, a tisztaságért, a Sunset hangulatáért... 

 • Gault&Millau

  Gault&Millau

  Sunset Cafénk a Gault&Millau Étteremkalauzban! A megtisztelő eredményt egy titkos teszten értük el!

 • HÁRMAT FIZET - NÉGYET KAP

  HÁRMAT FIZET - NÉGYET KAP

  "4=3" csütörtöktől hétfőig,

  azaz Vendégeink  a négyéjszakás tartózkodásért is csak három éjszaka árát fizetik.

 • HOTEL AKCIÓ - SUNSET HÉTVÉGE

  HOTEL AKCIÓ - SUNSET HÉTVÉGE

  Állandó hétvégi kedvezmények!  

  Pénteken, szombaton és vasárnap alacsonyabb szobaárakkal várjuk Vendégeinket!

 • INGYENES WIFI

  INGYENES WIFI

  Vendégeink térítésmentesen csatlakozhatnak az Internethez a kávézóban éppúgy mint a hotel összes szobájában. 

 • SZÉP KÁRTYÁVAL A SUNSETBEN :-)

  SZÉP KÁRTYÁVAL A SUNSETBEN :-)

   Szállás, tenisz, kávézás? Szolgáltatásainkért fizethet Szép Kártyával is!!!

Motel Kávézó Tenisz
Csomagajánlatok

Foglalás

Hotel panoráma képek

Vendégkönyv
2016.01.01.
A már vasárnap este megérkező és minimum két éjszakát nálunk töltő Vendégeink első éjszakájukat fél áron tölthetik a Sunsetben.
2016.01.01.
Számos szombathelyi és környékbeli cég üzletfelei, munkatársai, vendégei választják szállodánkat újra és újra a kedves fogadtatásért, a tisztaságért, a Sunset hangulatáért... 
2015.01.01.
A Sunset Motel szállóvendégeinek több szombathelyi étterem is 10% kedvezményt biztosít a fogyasztás árából!

Sonnentherme Lutzmannsburg - Ausztria

A Sonnentherme termálfürdő a családok vízi oázisa és a kellemes közérzet szigete — a kisbabaajánlattal kecsegtető „Babyworld”, a gyermekek számára létesített „Funny Waters“, valamint a kikapcsolódni vágyóknak a „Silent Dome” pihenőfürdő Szombathelytől mindössze 45 percre várja Önt. Kár lenne kihagyni...

Sonnentherme Lutzmannsburg Frankenau - a legkényesebb ízlést is kielégítő fürdőparadicsom


A burgenlandi Sonnentherme egészen közel — csupán néhány percnyire — fekszik a határhoz.

A Sonnentherme gazdag sport-, élmény és kikapcsolódási ajánlattal kápráztatja el vendégeit, az apróságok számára ez maga a Vízi paradicsom. Ha élményre és pihenésre vágyik, akkor itt jó helyen jár. A Sonnenthermébe Szombathelytől pedig 45 perc alatt juthat el.

Egész évben nyári hangulat és fürdőhőmérséklet, meleg termáláramlatok és minden korosztály számára személyre szabott lubickolási és wellnessprogram – a Sonnentherme ideális élettér az egész család számára: a „Funny Waters” élményfürdő részen soha sem lankad a kalandvágy, a kisbabák pedig a Babyworld-kínálatban lelhetik igazán örömüket.

 

 

     „KELLEMES KÖZÉRZET“ – ezeket a szavakat Lutzmannsburgban csupa nagybetűvel írják!


„Babyworld” — Ideális kialakítás kisbabáknak
A Sonnentherme termálvize kedvező összetétele miatt kisbabák számára is nyugodt szívvel ajánlható. A termálfürdő Ausztria-szerte az apróságok IGAZI speciális fürdőhelye. A vízi manók és szüleik sok örömet lelnek a páratlan Babyworld-ajánlatban: itt senki sem néz rosszallóan, ha a kisbabák pelenkában lubickolnak a vízben — a „bébiúsztatóban“ vagy az öt különböző, bébicsúszdával és vízi gombával felszerelt sekélyvizű játszómedence egyikében.
Itt minden megtalálható, amire a profi kisbabának szüksége van — ingyenes babakocsikölcsönzés, pelenkázó asztalok, járókák, libikókák és gyermeknyugágyak, valamint falra erősített „bébifotelek“ Szintén gondoltak a cumisüveg-melegítőre, az etetőszékekre, a gyermekkönyvekre és a játékokra. Az üzletet és az éttermet is az apróságok igényeihez alakították. Ezenkívül található itt egy gyermekjátszóház játékokkal és egy szabadtéri játszótér.
 

„Funny Waters” — Vízi örömök felsőfokon
Az élményre vágyó vízi ördögfiókák Ausztria-szerte a „Funny Waters” élménymedencéhez zarándokolnak: a fő látványosságai Európa egyik leghosszabb, beltéri óriáscsúszdái, melyek egy 23 méteres toronyból starolnak, fény- és hangeffektusok tesznek még érdekesebbé. További kalandok forrása a hullámmedence a barlanggal és a vízeséssel, a vadpatak, az ugródeszka és a külső, szabadtéri medence. 

 

 

      
 

 

„Silent Dome” — A kikapcsolódni vágyók pihenőfürdője
A Napfényfürdő a nyugalomra vágyók és az egészséges életmód híveinek paradicsoma. A pazarul kialakított „Silent Dome” pihenő fürdőben teste-lelke kikapcsolódásra lel. A „Silent Dome” kizárólag a felnőttek világa, belépés 14 éves kor –tól! A pihenőfürdő nagystílűen berendezett. A masszírozó sugarakkal és ülőpadkákkal felszerelt 400 m2-es medence (bent és kint) teljes ellazulást ígér.


A szaunák csodálatos világa — Melegen ajánljuk
A kínálat rendkívül színes — gyógynövényes- és fényszauna, aromagőzfürdő, Kneipp-kúra, pezsgőfürdő és két külső finnszauna.
Itt valóban forróság önti el a vendéget: a közel 100°C-os „izzasztókamra” után két hidegvizű medencében megmártózva érheti el a hőn vágyott lehűlést. A kikapcsolódást a szaunakert, a pihenő helyiségek és a tetőterasz szolgálja. 


 

     

 

 

Szöveg és fénykép: Sonnentherme

 

 

Tekintse meg akciós családi és wellness ajánlatunkat, mely ajándék belépőt tartalmaz a Sonnentherme fürdőbe!

 

Családi élményhétvége (2 éj) - belépő a Funny Waters élményfürdőbe 
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
Sunset Hírlevél   Last minute ajánlatok  
|
Postacím: Sunset Motel 9700 Szombathely, Minerva u. 4.
Telefon: +36 94 513-888 | Fax: +36 94 513-880 | E-mail: info@sunsetmotel.hu
weboldal tervezés: IRQ