• VASÁRNAP FÉL ÁRON A SUNSETBEN!

  VASÁRNAP FÉL ÁRON A SUNSETBEN!

  A már vasárnap este megérkező és minimum két éjszakát nálunk töltő Vendégeink első éjszakájukat fél áron tölthetik a Sunsetben.

 • SZOBAFOGLALÁS CÉGES VENDÉGEK SZÁMÁRA KEDVEZMÉNNYEL!

  SZOBAFOGLALÁS CÉGES VENDÉGEK SZÁMÁRA KEDVEZMÉNNYEL!

  Számos szombathelyi és környékbeli cég üzletfelei, munkatársai, vendégei választják szállodánkat újra és újra, a kedves fogadtatásért, a tisztaságért, a Sunset hangulatáért... 

 • Gault&Millau

  Gault&Millau

  Sunset Cafénk a Gault&Millau Étteremkalauzban! A megtisztelő eredményt egy titkos teszten értük el!

 • HÁRMAT FIZET - NÉGYET KAP

  HÁRMAT FIZET - NÉGYET KAP

  "4=3" csütörtöktől hétfőig,

  azaz Vendégeink  a négyéjszakás tartózkodásért is csak három éjszaka árát fizetik.

 • HOTEL AKCIÓ - SUNSET HÉTVÉGE

  HOTEL AKCIÓ - SUNSET HÉTVÉGE

  Állandó hétvégi kedvezmények!  

  Pénteken, szombaton és vasárnap alacsonyabb szobaárakkal várjuk Vendégeinket!

 • INGYENES WIFI

  INGYENES WIFI

  Vendégeink térítésmentesen csatlakozhatnak az Internethez a kávézóban éppúgy mint a hotel összes szobájában. 

 • SZÉP KÁRTYÁVAL A SUNSETBEN :-)

  SZÉP KÁRTYÁVAL A SUNSETBEN :-)

   Szállás, tenisz, kávézás? Szolgáltatásainkért fizethet Szép Kártyával is!!!

Motel Kávézó Tenisz
Csomagajánlatok

Foglalás

Hotel panoráma képek

Vendégkönyv
2016.01.01.
A már vasárnap este megérkező és minimum két éjszakát nálunk töltő Vendégeink első éjszakájukat fél áron tölthetik a Sunsetben.
2016.01.01.
Számos szombathelyi és környékbeli cég üzletfelei, munkatársai, vendégei választják szállodánkat újra és újra a kedves fogadtatásért, a tisztaságért, a Sunset hangulatáért... 
2015.01.01.
A Sunset Motel szállóvendégeinek több szombathelyi étterem is 10% kedvezményt biztosít a fogyasztás árából!

Programajánlatok

Weboldalunkat folyamatosan töltjük fel információval, türelmét kérjük. Kollégáink természetesen addig is szíves rendelkezésére állnak. Kérjük, keressen bennünket elérhetőségeinken.

Erdei drótkötél akadálypálya, quadozás, íjászat a Robin Hood pályán, vadvízi evezés a Gyöngyös patakon, ládatoronyépítő ügyességi próba, kötélkert stb. ... mindez egy helyen, Szombathely és Kőszeg között félúton, az Alpokalja kalandkertjében...

A Kalandváros Európa egyik legnagyobb és egyben legbarátságosabb játszótere. Rendkívül aprólékosan megtervezett, nagyméretű szuperjátszótér, amelynek nemzetközileg tesztelt játékai elég kreatívak és vonzóak ahhoz, hogy a gyerekek órákig, napokig ne unják meg őket. Ugyanakkor elég biztonságos ahhoz, hogy a szülők néhány perc után rájöjjenek, hogy a hagyományos játszóterekhez képest itt jóval kevésbé kell vigyázó szemeiket a csemetére vetniük, sokkal inkább lazulhatnak a füvön vagy egy padon, esetleg sörözhetnek a büfé teraszán. Található itt focipálya, csúszda, kötélpálya, különböző trükkös hinták, vízi játékok, a kicsiknek homokozók, mászókák, tengeralattjáró, fűzfalabirintus. 

Szállóvendégeink kedvezményes áru belépőjegyet vásárolhatnak a Sunset Motel recepcióján. 

A Sonnentherme termálfürdő a családok vízi oázisa és a kellemes közérzet szigete — a kisbabaajánlattal kecsegtető „Babyworld”, a gyermekek számára létesített „Funny Waters“, valamint a kikapcsolódni vágyóknak a „Silent Dome” pihenőfürdő Szombathelytől mindössze 45 percre várja Önt. Kár lenne kihagyni...

Parkerdő, Jurisich vár, Kőszeg; Írott-Kő Kilátó; Esterházy kastély, Eisenstadt; Katolikus templom, Ják; Fraknó vára; Kerékpártúrák...

A vár nevét a török idők várvédő kapitányáról, Jurisics Miklósról kapta. A kőszegi uradalom központjaként nemcsak stratégiai és védelmi, de reprezentatív funkciója is volt. Ma a várban működik a Jurisics Miklós Művelődési Központ, illetve a Vármúzeum kiállítótermei is itt kaptak helyet.

Az Írott-kő a Kőszegi-hegység és egyben a Dunántúl, valamint Burgenland legmagasabb pontja is. Magyarország 37. legmagasabb hegycsúcsa.

 

Az Írott-kő és a területen működő Natúrparkért Egyesület számos kikapcsolódási lehetőséggel és látnivalóval szolgál az idelátogató természetbarátoknak. Többek között kerékpárutakkal, tanösvényekkel, kirándulóhelyekkel, forrásokkal, igazi ritkaságoknak számító famatulázsemekkel, természetvédelmi látogatóközponttal és kalandparkkal várják a kirándulókat.

Ki gondolná, hogy egy ekkora várost, mint Szombathely, felfedezhetjük kerékpárral is. A város és környéke számos tematikán keresztül bebarangolható. Mindenki megtalálhatja a számára kedves témát, melyen keresztül megismerheti a várost és környékét.Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
Sunset Hírlevél   Last minute ajánlatok  
|
Postacím: Sunset Motel 9700 Szombathely, Minerva u. 4.
Telefon: +36 94 513-888 | Fax: +36 94 513-880 | E-mail: info@sunsetmotel.hu
weboldal tervezés: IRQ